1Kw Hány Le

1Kw Hány Le

Euronics Kombinált Gáztűzhely

Tuesday, 07-Jun-22 23:26:18 UTC

5 cm Mélység 60 cm Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Euronics Veszprém Akciós és Újság Április 2022 | Prospecto.hu

De képes még valamire: a PlusSteam (gőz) funkció bekapcsolásával minden eddiginél finomabb édes és sós süteményeket, pitéket, pogácsákat vagy akár sajtos rudat is süthet benne. Fekete zománc - tartós és könnyen tisztítható A fekete zománc erős, tartós és könnyen tisztítható. Ezért használjuk mi is sütőinkben. Egy zománc bevonatú sütőben nagyon kényelmes a sütés. AirFry - olaj nélkül AirFry funkció és AirFry sütőtepsi. A tepsin kialakított lyukak biztosítják, hogy a forró levegő folyamatosan keringjen az étel körül. Egészséges sült krumpli, ropogósra sült zöldségek, csirkeszárny, mindez olaj hozzáadása nélkül. Minden fogás siker – nincs többé égett vagy túlfőzött étel! Ezzel az okos időzítővel többé semmi nem fog odaégni. A főzési folyamat idejének hajszálpontos beállítása garancia a sikerre, minden egyes fogásnál. Termék adatlapja Electrolux LKK560205W Típus Kombinált tűzhely Szín Fehér Multifunkciós Energiaosztály A Tisztítás Manuális Főzőzónák száma 4 Szikragyújtás WOK égő Forgónyárs Sütő űrtartalom 58 liter Vezérlés tipusa Mechanikus Kijelző Időzítő Sütővilágítás Sütőfunkciók Felső sütés Alsó sütés Alsó-felső sütés Felső sütés és légkeverés Alsó sütés és légkeverés Alsó-felső sütés és légkeverés Grill Grill és légkeverés Felolvasztás Melegen tartás Forró levegő Forró levegő és alsó sütés Pizza funkció Méretek Szélesség 50 cm Magasság 85.

Zanussi ZCK552J1WA Kombinált tűzhely, fehér

Electrolux LKK560205W Tűzhely árak és paraméterek összehasonlítása

euronics kombinált gáztűzhely

BOSCH HXN390D20 Kombinált tűzhely

  • Tejfölös gombapörkölt | Vájling.hu Főzési tippek és Könnyű Recept Magazin
  • Upc smart kártya érvényessége lejárt
  • Keresés | Euronics Műszaki webáruház
  • Már állnak a Covid utáni első szegedi Toros Pálinkafesztivál faházai a Dóm téren – Szegedi hírek | Szeged365
  • Mikor van a farsang farka? » Virágot egy mosolyért
  • Audi A3 Rendszámtábla világítás LED, Rendszámtábla világítás
  • Tökéletes katona videa 2018
  • Big farm frissítés
  • BOSCH HXN390D20 Kombinált tűzhely

BOSCH HXA090D50 Kombinált tűzhely

103 500 Ft-tól 22 ajánlat Az Ön által beírt címet nem sikerült beazonosítani. Kérjük, pontosítsa a kiindulási címet! Hogy választjuk ki az ajánlatokat? Az Árukereső célja megkönnyíteni a vásárlást és tanácsot adni a megfelelő bolt kiválasztásában. Nem mindig a legolcsóbb ajánlat a legjobb, az ár mellett kiemelten fontosnak tartjuk a minőségi szempontokat is, a vásárlók elégedettségét, ezért előre soroltunk Önnek 3 ajánlatot az alábbi szempontok szerint: konkrét vásárlások és látogatói vélemények alapján a termék forgalmazója rendelkezik-e a Megbízható Bolt emblémák valamelyikével a forgalmazó átlagos értékelése a forgalmazott ajánlat árának viszonya a többi ajánlat árához A fenti szempontok és a forgalmazók által opcionálisan megadható kiemelési ár figyelembe vételével alakul ki a boltok megjelenési sorrendje. Electrolux LKK560205W kombinált tűzhely AEG, Electrolux országos házhozszállítással. Extra garancia. Electrolux LKK560205W Kombinált tűzhely Electrolux LKK560205W Kombinált tűzhely Kupon napok!

Keresés | Euronics Műszaki webáruház

i Ez az űrlap tárolja nevedet, e-mail címedet, nemedet és a megadott várost. Az adatokat arra használjuk fel, hogy rendszeresen személyre szabott e-maileket küldjük a kiválasztott promóciókkal. A fiókod beállításaiban könnyen megváltoztathatod vagy letörölheted az általad benyújtott adatokat. Az adatokat kizárólagosan ccsak a jó minőségű, és személyreszabott szolgáltatás nyújtásának céljából használjuk fel. Az adatokat csak olyan partneri platformokkal oszthatjuk meg, amelyeken keresztül biztosítjuk a szolgáltatást.