1Kw Hány Le

1Kw Hány Le

Suzuki Gsx S 750 Teszt / Totalbike - Tesztek - Bemutató: Suzuki Gsx-S750 És Gsx-R 1000 – 2017.

Tuesday, 07-Jun-22 21:32:31 UTC

'Apex Predator' – valami olyasmit jelent az új GSX-S750 marketingdumája, hogy az érintési pontok Ragadozója… Nem is üres szöveg, hiszen valóban Vadállat kinézete van, és olyan könnyen irányítható, hogy a kanyarok érintési pontjára is magától rátalál, mert… Már nem találni rajta elnagyolt megoldásokat – elég a szokásos kipufogó/rendszámtartó csere, hogy igazán betyárosan fessen… …komolyan mondom, én ilyen könnyedén terelgethető soros négyhengeres motorral még nem mentem – pedig volt már egy pár. A GSX-S1000 -et terelgetni sem volt túl macerás, de ez a kistesó annyira kompakt érzést nyújt, hogy szinte úgy érzed, az első villa a karjaid meghosszabbítása, és ugyanilyen szintű visszajelzést nyújtanak a fékek, miközben – suzukisan – vajpuha a kuplung és a váltó, és mindezt spékeld meg egy nagyon finom gázreakcióval! Éles formák mindenfelé, közelről is jól mutat a GSX-S; a féknek jót tett az update, bár még mindig nem GSX-R-es – talán nem is kell… Arról nem is beszélve, hogy a legendás GSX-R750-ből származó blokk hörög alattad, a szó szoros értelmében: alacsony fordulatról gyorsításkor olyan hangok törnek elő a légszűrőház felől, hogy az zene a fülnek – itt sem hazudik a prospektus.

Kékben viszi a prímet a Suzuki ragadozója - Blikk

Mivel 119 ezer kilométernél gyakorlatilag hibátlan a Suzuki motorja, azt hiszem, bevált ez a módszer. – Végezetül kinek ajánlanád a típust? – Annak, aki szeretne erős és viszonylag kényelmes, könnyen kezelhető motorral járni. Ha betartja a kötelező szervizeket és odafigyel arra a nagyon kevés hibára ami előfordulhat, akkor problémamentes motort tudhat a magáénak. Leggyakoribb típushibák – Suzuki GSX-R750 K7 Generátorállórész meghibásodása: ez mondhatni jellemző nyűg a K6/K7 típusnál, és a hiba első tünete, hogy rendszerint csökken a töltés feszültsége – amit a Dénes által is vett visszajelzővel ellenőrizhetsz –, majd gyakorlatilag megszűnik a generátor mint áramforrás. Ha otthon kicserélnéd, ez a videó nagy segítség lesz, ugyanis lépésről lépésre elmagyarázza, mit is kell tenned Másodlagos fojtószelep-érzékelő: talán egy másik márkánál nem hallottam ennyiszer TPS-hibáról (Throttle Position Sensor, röviden TPS), mint a Suzukinál. Ennek legjellemzőbb tünete a gázadás közben jelentkező pillanatnyi megtorpanás vagy a motormosás után tapasztalható egyenetlen alapjárat.

Teszt: Suzuki GSX-S 750 (2017) - AvtoTachki

suzuki gsx s 750 teszt pdf

Teszt: Suzuki V-Strom 1050 XT és Suzuki GSX-S750

Dénes és az irídiumos plexivel még látványosabbá tett GSX-R Félreértés ne essék, szemünkben a "Gixxer" nem csak lapon fordulva számít motornak, például hatótáv terén is brillírozik, ha valaki mégis transzkontinentális túrára indulna vele – 16, 5 literes üzemanyagtartályának és a felhasználók által mért, 5, 6 literes átlagfogyasztásnak hála csak ritkán villan fel a benzinszintjelző lámpa. Hogy az ilyen hosszabb túrákon miként viselkedik a gép, arról a tulajdonost, Molnár Dénest faggattunk ki, aki több mint 100 ezer kilométert ment az anno újonnan vásárolt 750-essel. A rovat támogatója a Cribmoto autó- és motorszerviz Interjú a tulajdonossal – Molnár Dénes – Suzuki GSX-R 750 (2007) Dénes az egészségügy szürke eminenciása, egyben hőse, ugyanis "civilben" ápolóként szorgoskodik. 2001-ben szerezte B kategóriás jogosítványát, amivel Simont hajtott öt évig, majd 2006-ban kipróbálta barátja 400-as Banditját, ami csak olaj volt a tűzre: ettől a pillanattól tudta, hogy ő is motoros lesz! – Beszéljünk a motorodról!

Cigiszünet a Bánki tónál. Végkövetkeztetés. Ezer alatt is van élet!!! Ez egy szimpatikus, kellemes motor, megfizethető áron. Jó szívvel ajánlom bárkinek, nem fog csalódást okozni senkinek. Amit tud, azt jól tudja, amit meg nem, azt kompenzálja a kedvező ár. Úgy gondolom, hogy egy jó dobbal, meg még pár apróbb extrával is befér a lélektani "hármas határ" alá. Kezdőknek, újrakezdőknek, de ha valaki csak egy jó motort akar, annak is jó választás lehet. Nincs igazi gyenge pontja, de egy kis pimpelés ráfér, akkor lehet, hogy a "dög" is meglesz. Mindenkit hazavárnak, sziasztok: a Mágus. Képgaléria: Az indítás csak egy pöccintés a gombon. Ezt a luxust az enyémen is csipáznám. A sztendert és a váltókart, biztos nem a felső polcról vették le. A hasidom máshol extra lenne. Pihenő Kemencén. A fényszóró mellet két kis lámpa a nappali menetfény. Ez a gyerek adag a Hármaskönyv Fogadóban.

  1. Kabát Peti Felesége, Andre Rieu Felesége
  2. Debreceni klinika belgyógyászat orvosai
  3. Motor jogsi árak
  4. Vigyázz a kutya harap tábla
  5. Cukormentes babapiskóta spark
  6. Eladó családi ház Nagytálya - Csaladihazak.hu
  7. Suzuki gsx s 750 teszt pdf
  8. Valóban Vadállat? Suzuki GSX-S750 teszt - tesztmotor.hu
  9. AWS - Kint a vízből / Lemez elemzés 6.rész - YouTube
  10. Samsung képernyő tükrözés
  11. Téba Áruház - ÉPÍTŐANYAGOK (ÁLTALÁNOS), Fonyód - Teba Aruhaz itt: Fonyod - TEL: 85360... - HU100223406 - Helyi Infobel.HU