1Kw Hány Le

1Kw Hány Le

Miss Fisher Modern Esetei: Nyomozzuk Ki – A Ms. Fischer Modern Esetei Című Sorozat A Film4 Műsorában - Blog - Mindigtv Home - Mindigtv

Wednesday, 08-Jun-22 03:24:17 UTC

Jajj, pedig én annyira reménykedtem… Jó sokáig kellett várni a 2. évados premier után, míg elérhetővé váltak a neten az új epizódok (most volt meg a finálé…), és ez a várakozás még hozzá is adott az étvágyamhoz az ausztrál krimi kapcsán, elfeledtette velem az első évad első részeivel kapcsolatos morgásaimat, és valamiért abban kezdtem reménykedni, hogy a Ms. Fisher modern esetei a Miss Fisher's Murder Mysteries szintjét fogja hozni, hiszen eleinte biztos voltam benne, hogy lehet akármilyen, a Wanted-es Geraldine Hakewill kedvéért mindenképp nézni fogom. Hát, nem. A jelek szerint teljesen felesleges volt bizakodnom, hogy bármiféle változás történik, sajnos ez a Miss, vagyis Ms. Fisher-sorozat nálam továbbra sem léphet az eredeti lábnyomába… Pedig sok minden benne van a spinoffban is, ami az eredetiben. Kellőképpen bájos, megnyerő a főhőse és a korabeli megjelenítés is kedvesen-naivan, habos-babosan van jelen, nem az überhitelességet szem előtt tartva, de legalább lerí a miliőről, hogy szeretettel teremtették meg.

  1. Miss Fisher's Murder Mysteries - Miss Fisher rejtélyes esetei | Sorozat figyelő
  2. Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries - Sorozatjunkie
  3. 2. évad
  4. Miss Fisher rejtélyes esetei

Miss Fisher's Murder Mysteries - Miss Fisher rejtélyes esetei | Sorozat figyelő

Értékelés: 89 szavazatból Az előkelő Miss Phryne Fisher nyomozó az 1920-as évek Melbourne-jének mellékutcái, jazz klubjai és háztömbjei között sasszézva harcol az igazságért gyémántberakású pisztolyával és pengeéles eszével. Nyomában csodálók hadával modern hősnőnk élvezi az életet és borzolja a kedélyeket, miközben mindenféle rejtélyt megold. Hősnőnknek segítsége is akad: Dot, a bájos cselédlány, a jóképű, bár kissé kelletlen Jack Robinson felügyelő és természetesen ne felejtsük el megemlíteni a társadalmi élet jól ismert tagját, Prudence nagynénit. A Miss Fisher rejtélyes esetei egy klasszikus krimisorozat, melynek alapját az ausztrál író, Kerry Greenwood regényei adják. Évadok: Stáblista: Szerkeszd te is a! Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászólásod, írd meg nekünk! Küldés Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!

Értékelés: 20 szavazatból A 60-as évek Melbourne-jében a csodálatosan mihaszna Peregrine Fisher örökli az addig nem ismert nénikéje, Phryne Fisher vagyonát. Peregrine elhatározza, hogy Az Adventuresses' klub, segítségével nénikéje nyomdokaiba lép és elsőosztályú magánnyomozóvá válik. A sikeres nőkből álló klub hamar befogadja az elbűvölő lányt, aki lassan családjaként tekint a klubtagokra. Egyéb epizódok: Stáblista: Szerkeszd te is a! Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászólásod, írd meg nekünk! Küldés Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!

Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries - Sorozatjunkie

április 7. - csütörtök április 14. - csütörtök Epic Drama 04:00 04:55 09:05 15:20 16:15 03:40 04:35 05:30 11:00 12:00 12:55 13:45 14:45 03:05 03:55 16:15

Kedvencelte 15 Várólistára tette 50 Kiemelt értékelések Rebarbara 2019. május 14., 18:01 Sokszor eltúlzottak az esetek, így száz év távlatában egész másképp néz ki a dolog, de nekem nagyon tetszik az akkori élet, a ruhák, a stílus, valójában minden. Pont ezért nem az esetek a fontosak, hanem a szereplők, a díszlet és az életstílus. Rekuuu663 2021. január 20., 12:28 A korszak, a nő, magával ragadó, light krimi, AC és Sherlock Holmes rajongóknak ajánlom, nem annyira összetett, de azért megáll a lábán. Amikor néztem nekem nagyon tetszett. salemmacska 2021. május 17., 19:14 Azért kezdtem el nézni, mert ausztrál, de sajnos semmit nem láthatunk belőle. Az egész sorozatot szerintem stúdióban forgatták le. Az elején nagyon idegesített Phryne, de aztán kezdtem megkedvelni. Bár kicsit túlzónak érzem, hogy ennyi mindenhez ért nő létére, abban a korban. Meg azt is, hogy szinte minden nap mással fekszik le, szinte mint egy prosti. A felügyelővel folytatott kacérkodás pedig nagyon el van nyújtva. Mintha a készítők se tudnák, most össze hozzák őket avagy ne.

2. évad

Miss Fisher rejtélyes esetei 01x01 HD - YouTube

Miss Fisher rejtélyes esetei

  • Emlékeztető: Ms. Fisher modern esetei 1. évad - Sorozatjunkie
  • Miss Fisher rejtélyes esetei 2. Évad Letöltése (Miss Fishers Murder Mysteries) (2012) :: Sorozatok.Us
  • Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries - Sorozatjunkie
  • Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek,Ingatlan,Autó,Állás,Bútor
  • Miss Fisher rejtélyes esetei 2. évad 1. rész tartalma » Csibészke Magazin
  • Értágítók agyi keringés
  • Miss Fisher rejtélyes esetei (Miss Fishers Murder Mysteries) - Sorozatok Online
  • Miss Fisher rejtélyes esetei - Filmhét 2.0 - Magyar Filmhét