1Kw Hány Le

1Kw Hány Le

Magyar San Marino Meccs

Tuesday, 07-Jun-22 22:33:20 UTC

A San Marinó-i szövetségi kapitány, Franco Varrella a szünetet sem várta meg, máris meghúzta az első cseréjét: David Tomassinit hozta le, akinek Nego semlegesítése lett volna a feladata. José Hirsch állt be helyette. Az első félidő utolsó helyzete Szalai Ádám előtt kínálkozott, aki Nagy Ádámtól kapott jó labdát, de a kapu mellé lőtt. A játékvezető nem hosszabbított, 45 perc után fújt, Magyarország–San Marino 2–0. A magyarok több szép támadást vezettek és láthatóan jóval erősebbek az ellenfélnél, amelynek a legmagasabb szinten játszó focistája, Elia Benedettini kapus is csupán a Serie C-ben szerepel. A magyar válogatott kapusának, Dibusz Dénesnek eddig nem volt dolga. Marco Rossi csapata a játékidő 76 százalékában birtokolta a labdát, kapura tartó lövése 3 volt. Az ellenfelekről: Adorra–Lengyelország 1–3, Anglia–Albánia 5–0. Második félidő Egyik szövetségi kapitány sem cserélt. A második félidő, az elsőhöz hasonlóan, magyar fölényben zajlott, a vendégek csak elvétve tudtak labdához érni.

A válogatottban először duplázó Szoboszlai vezérletével vertük San Marinót | Rangadó

Az 50. percben Vécsei Bálint tudott fejelni Szoboszlai szöglete után, de nem volt benne elég erő, Benedetti lehúzta a labdát. Az 57. percben kettős cserét jelzett Rossi: Schönt, valamint Nagy Ádámot hozta le, a helyükre Varga Kevint és Schäfer Andrást küldte be. A 60. percben Varrella alakította át a csapatát egy hármas cserével. Grandoni, Nanni, Tomassini le, Golinucci, Vitaoli, D'Addario be. A 64. perc környékén Vécsei kétszer is megpróbálkozott távolról átívelni a kapu elé húzódó San Marinó-iakat. A második kísérlete sikerült jobban, az került közelebb a kapuhoz. Újabb San Marinó-i csere a 70. percben: Rossi helyére Zonzini állt be. Újoncavatás a válogatottban: pályára lépett első meccsén Kiss Tamás, Gazdag helyére érkezett. A 77. percben előbb Kiss, aztán Schäfer próbálkozik a bal oldalról, mindkettőt védi Benedettini. Hiába tartott ki a magyar fölény, a 22. perc óta nem sikerült gólra váltani. Az ellenfelekről: Adorra–Lengyelország 1–4, Anglia–Albánia 5–0 A 84. percben meglett a harmadik magyar gól!

Képekben a San Marino – Magyarország vb-selejtező | M4 Sport

  • Családi kedvezmény 2011 relatif
  • Képekben a San Marino – Magyarország vb-selejtező | M4 Sport
  • Magyarország-San Marino 4-0 | Mandiner
  • Videók | M4 Sport

Válogatott: online még vásárolhatók jegyek a San Marino elleni mecc

Nego jobb oldali begurítása után Gazdag Dániel az ötös vonaláról megduplázta válogatottunk előnyét. 2-0. Az első félidő úgy alakult, ahogy vártuk: végig a magyar válogatott irányított. Kár, hogy csak két gólt sikerült szerezni! Persze tudtuk: ami késik az nem fog múlni! Mivel a régi Népstadionnal ellentétben az új Puskásban a szurkolók nem változtathattak helyet a szünetben, ezért válogatottunk a második félidőben a leglelkesebb drukkerektől távolabbi kapura támadott. Talán ezért nem tudott újabb gólt szerezni az első 15 percben. Sőt, a második félidő első fele eléggé vontatottra sikeredett. Mondhatni unalmasra. Ahogy hűlt a levegő, úgy vált egyre gyengébbé csapatunk teljesítménye. Csak a nézőtéren volt továbbra is forró a hangulat! Aztán a hajrá ismét szívet-lelket melengető lett. És megduplázta előnyét válogatottunk. A meddő mezőnyfölény után végre ismét magyar gól! Szoboszlai 21 méterről talált a bal alsó sarokba. 3-0. A védők rossz felszabadítása után Vécsei Bálint 13 méterről bombázott a kapuba.

San Marino élő eredmények, végeredmények, következő meccs | Foci, Európa

45+1 perc után vége 2-0-ra vezetünk San Marino ellen a szünetben Szoboszlai és Gazdag góljaival. Ádámok, ha összejátszanak Nagy Ádám passza után Szalai tolt egyet, majd egy védő szorításában már lőtt is, de húsz centivel eltévesztette a bal sarkot. Bepörögtek az angolok Már 4-0-ra vezetnek a minket oda-vissza legyőző Albánia ellen. Szoboszlai nem érte el Gazdag az alapvonalról ívelt középre, Szoboszlai emelkedett is, de nem tudta kapura fejelni a labdát. Pedig a kapus nem volt a helyén, úgyhogy kecsegtető lehetőség volt. Fülöp Mártonra emlékezik a közönség A korábbi magyar válogatott kapus 6 éve halt meg. Mindössze 32 éves volt. Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

10. 000-en jöttek össze ezen a hűvös őszi estén. A két csapatban a következő játékosok léptek pályára: Magyarország: Dibusz – Botka (Balogh B., 86. ), Lang, Szalai A. – Nego, Nagy Á. (Schäfer, 57. ), Gazdag (Kiss T., 73. ), Vécsei, Schön (Varga K., 57. ) – Szalai Á., Szoboszlai (Hahn, 86. ). Szövetségi kapitány: Marco Rossi San Marino: Benedettini – Battistini, Fabbri, Rossi, Grandoni (Golinucci, 60. ) – Tomassini (D'Addario, 60. ), Lunadei, Golinucci, Mularoni, Tomassini (Hirsch, 36. ) – Nanni (Vitaioli, 60. ). Szövetségi kapitány: Franco Varrella Az első félidőben a magyar csapat arra támadott, amely mögött a leghangosabb tábor tagjai szurkoltak. És ugyan talpra nem ugrasztották őket, mert eleve ugrálva drukkoltak, de nagyon hamar örömet okoztak nekik! Szoboszlai Dominik egy gyönyörű csel után a tizenhatosról szerzett vezetést 1-0. Az első negyedóra a régi idők fociját idézte, a magyar válogatott 3 hátvéddel és 5 támadóval játszott. És ez az Aranycsapatra jellemző felállás a félidő felénél újabb gólt hozott.