1Kw Hány Le

1Kw Hány Le

Barátság Hotel Hajdúszoboszlón | Megteltek A Menekültszállások Hajdúszoboszlón - Cívishír.Hu

Wednesday, 08-Jun-22 02:58:11 UTC

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior bemutatkozása Hajdúszoboszló zöldövezetében, a szállodasétány szívében található a Hotel Barátság***superior, mely a város legmagasabb épülete révén csodás panorámát nyújt. Gyógyvize és szolgáltatásai által kiváló lehetőséget biztosít pihenésre és gyógyulásra minden korosztály számára. A hotel 117 db kétágyas szobával, 6 db junior apartmannal, 9 db superior apartmannal, 2 db manager apartmannal és 3 db akadálymentes szobával rendelkezik. A standard kétágyas szobák 24 m2 nagyságúak, tusolóval vagy káddal, WC-vel, hajszárítóval, hűtővel, saját széffel, telefonnal, televízióval és erkéllyel felszereltek. A szobákba 1 db pótágy helyezhető el. Az apartmanok nappalival (kétszemélyes kihúzható kanapéval) és hálószoba résszel rendelkeznek, valamint teakonyha vagy kis konyharész is kialakításra került bennük. Klimatizált éttermükben a bőséges svédasztalos reggeli és büfévacsora mellett magyaros, vegetáriánus, nemzetközi és reform ételkülönlegességeket is kínálnak a vendégeknek.

  1. Barátság hotel hajduszoboszlo e
  2. Barátság hotel hajduszoboszlo na

Barátság hotel hajduszoboszlo e

A négynapos ünnepi hétvége első napján a legtöbb menekültet elszállásoló két hajdúszoboszlói bázison, a Szép Ernő Kollégiumban és az In Hotelben járt a település polgármestere Czeglédi Gyula. A Facebookon közölte: mindkét szálláshely 100 százalékosan megtelt a városba érkezett menekültekkel, akik döntő részben már nem kívánnak továbbutazni, hanem a háború végét itt szeretnék megvárni. Az élelmezésük, a tisztálkodásuk és az egészségügyi ellátásuk megoldott - tette hozzá. A kollégiumban az ott működő konyháról kapják az ellátást, az In Hotelbe pedig a Lorena étterem és az Al- Hamra étterem (Samir) szállítja a napi háromszori étkezést. Segítenek még: Hotel Járja, Szilfa Étterem, Kemencés étterem, Hotel Barátság, Hunguest Hotel Aqua-Sol, Hotel Aurum Family. Az In Hotelben Rada Selegei szervezésében megoldották az ételek kiosztását, a mosogatást és takarítást, illetve a sebtében kialakított játszóház felügyeletét is. A hajdúszoboszlói szállodák zavartalanul, közel telt házzal működnek a hosszú hétvégén.

  1. Barátság hotel hajduszoboszlo online
  2. Boka zúzódás gyógyulási ideje
  3. Trója teljes film | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.hu
  4. Ezüstfény magánklinika nyitvatartás
  5. Barátság hotel hajduszoboszlo 7
  6. Hp nyomtató wifi
  7. Etikett cimke nyomtatása
  8. Flower virág rajz movie
  9. Megteltek a menekültszállások Hajdúszoboszlón - Cívishír.hu

Hotel Barátság Tökéletes kikapcsolódásra, felfrissülésre, esetleg gyógyulásra vágyik? A Barátság Gyógy-, és Wellness Szállodasuperior Minőségi Díjas szolgáltatásokkal várja Vendégeit: kényelmes szobák (erkéllyel, hűtővel, szobaszéffel, telefonnal, internettel, színes televízióval, fürdőszobával és hajszárítóval felszerelve, szobai mobil klíma korlátozott számban bérelhető 1. 500. -Ftnapszoba)és apartmanok saját medencék, gyógy- és wellness, valamint szórakoztató részleg áll rendelkezésére az év bármely szakában (uszoda csak szezonálisan). Az áraink tartalmazzák a szervízdíjat és az áfát. TB támogatott kezelések a házon belül igénybe vehetőek. Szép Kártya, Erzsébet Utalvány elfogadóhely. Szállodánk területén a dohányzás tilos. Dohányzás kizárólag a kijelölt helyen engedélyezett. Hirdetés azonosító: 34691 Frissítve 2 hónappal ezelőtt, Megtekintések 137 / 1 Hotel Barátság Hajdúszoboszló infó NTAK: SZ19000349 Parkolási lehetőség (Fizetős) Ingyenes WIFI SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H Wellness szolgáltatások Saját étterem 157 szoba, 300 férőhely Pontos árak és szabad időpontok online foglalási rendszeren keresztül.

3 nap/2 éj 2 fő részére félpanziós ellátással, KORLÁTLAN wellness részleg használattal, akár nyáron is, EXTRA HOSSZÚ ÉRVÉNYESSÉGGEL Több mint 6 hónapig Beváltható -20% 3 000 Ft kedvezmény 2022. 04. 06. és 04. 10. között 3 000 Ft extra kedvezményt biztosítunk a feltüntetett akciós ajánlatokra leadott rendelések végösszegéből, ha megrendelés során az OTP SZÉP kártya fizetési lehetőséget választod. Akciós ár 54 900 Ft 2022. 12. 22.

Barátság hotel hajduszoboszlo na

Főoldal > Programok > Bowlingozás a Barátság Hotelben - Hajdúszoboszló a felüdülőhely Bowling pálya a Barátság Hotel U-Pub-jában Mátyás király sétány 17. Bejelentkezés +36 52/558-571 A Bowling játék remek kikapcsolódási lehetőség ha barátaiddal, családoddal üdülsz Hajdúszoboszlón. A 10 kuglis játék, időjárástól függetlenül is remek kikapcsolódás, de rossz idő esetére kifejezetten ajánljuk. A bowlingozás nemcsak remek játék, de fejleszti a mozgáskoordinációt, a fizikai erőnlétet és a figyelemösszpontosító képességet. Tehát ez a játék kiváló program a családok vagy baráti társaságok számára. Hajdúszoboszló egyik bowling páláyja a Hotel Barátság U-Pub-jában a Mátyás király sétányon található. A játék lényege azok számára, akik nem ismernék, 10 menetből áll és minden játékosnak 2 lehetősége van a gurításra mindegyik menetben. A cél a tarolás, tehát, hogy a játékos az első dobással mind a 10 bábut egy gurításból eltalálja. Ha ez sikerül ezt nevezik strike-nak és bónusz pont jár érte. Ha még nem próbálta ezt a játékot akkor itt az ideje, hogy kipróbálja, hiszen kiváló szórakozás és mozgásprogram is egyben.

Az egészséges táplálkozás alapszabályait figyelembe véve készítik a legízletesebb reform ételeket. Nagy figyelmet fordítanak Hajdú-Bihar megye és régiója gasztronómiájának megismertetésére. Ételallergiás vagy ételérzékeny vendégeik előzetes jelzésére a konyha külön is kínál ételeket. A hotel erőssége a komplexitása. Mindent megtalálnak egy helyen, amely a kényelmes és pihentető üdülés elengedhetetlen feltétele. Ha fontos Önnek az egészsége, megelőzés és megtartás szempontjából wellness szolgáltatásaik között tudnak választani. Amennyiben gyógyulni szeretne kezeléseik által azt is megteheti. A szálloda fürdő részén igénybe vehető wellness szolgáltatások révén kiegyensúlyozottabbá, erősebbé, frissebbé és egészségesebbé tehetjük lelkünket és testünket is. A fürdő területén bel- és kültéri medencék, váltófürdő, pezsgőfürdő, szauna, infraszauna, gőzfürdő, található. A szálloda animátora által koordinált fitnesz és mozgásprogramok nyújtotta aktív kikapcsolódás energiával tölti fel a szervezetet és fokozza a teljesítőképességet.

barátság hotel hajduszoboszlo 2

A gyógyvíz elősegíti a vérkeringést és felgyorsítja az anyagcserét. Pozitív hatással van az izomfáradtságra, az izom-csontrendszeri, és neurológiai problémákra. A tökéletes kikapcsolódásnak köszönhetően az ember szellemi állapota is javul. Sokféle masszázst, orvosi és kozmetikai eljárást is igénybe vehet. Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek? A legkissebbek biztosan élvezni fogják a wellness-központban található, gyermekmedencét. A hotel udvarán játszóteret is találnak csúszdával és hintával. Mi teszi egyedivé a szálláshelyet? A pihenés mellett a szállodában szórakoztató élményekben is része lehet. A bowlingpályák, léghoki és asztalifoci mellett biliárd és darts is rendelkezésre áll. SZ19000349 Akadálymentesség Részlegesen akadálymentes Parkolás Parkolás 1 200 Ft/éj Szálláshely szolgáltatásai Kártyás fizetés lehetséges Ingyenes WiFi Wellness Fedett medence Kültéri medence Jacuzzi Szauna Wellness kezelések fürdő Étterem Gyerek sarok Játszótér Kerékpártároló Kerékpárkölcsönző Konferencia terem A szálláshely környéke Távolság a központtól 1, 5 km Távolság a fürdőtől 0, 4 km Ezek is érdekelhetik Hasonló ajánlatok a környéken Legnépszerűbb ajánlataink