1Kw Hány Le

1Kw Hány Le

Einhell Akkus Sarokcsiszoló / Einhell Te-Ag 18 Li - Solo Akkus Sarokcsiszoló 125Mm - Axxio + Ajándék 2.5Ah-S Starter Kit Power X-Change

Tuesday, 07-Jun-22 23:17:27 UTC

Ezek a gépek erősebb motorral és erőátvitellel vannak szerelve, nagyobb igénybevételre lettek tervezve. Ugyanez a jelölés van az elektromos kerti gépek esetében is, GC, GH (Garden Classic és Garden Home) a kis kertek ápolására tervezett alacsonyabb árfekvésű modellek illetven GE (Garden Expert) a magasabb minőségű és strapabíró Einhell kertigép családot jelöli. Korábban az egységesítés előtt az Einhell termékek besorolása színnel is meg volt különböztetve BT (Blue Tool) jelöléssel, kék színű burkolattal voltak ellátva a háztartási barkácsgépek, ez a mai TH és TC jelöléseknek felelt meg, illetve a piros burkolattal rendelkező RT (Redline Tool) volt a minőségi strapabíró termékcsalád jelölése ami ma a TE jelölésnek felel meg. A BT és RT kínálat már teljesen kifuttatott szériák, csak TH, TC, TE, GH és GC jelöléssel ellátott Einhell gépek kerülnek újonnan forgalomba. Az Einhell Magyarország piacvezető barkácsgép gyártó és forgalmazó. Központi szervizén kívül számos szerviz található az egész országban, az Ön közelében is!

  1. Einhell Akkus Sarokcsiszoló (meghosszabbítva: 3119646215) - Vatera.hu

Einhell Akkus Sarokcsiszoló (meghosszabbítva: 3119646215) - Vatera.hu

Figyelem a garancia kiterjesztés bizonyos feltételekhez kötött, melyekről itt olvashat: Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

  • Akkus sarokcsiszolók | Alza.hu
  • Einhell akkus sarokcsiszoló bg
  • Einhell AXXIO Solo Akkus 18V Sarokcsiszoló /akku és töltő nélkül/ (4431140) ANETSHOP
  • Einhell TE-AG 18 Li - Solo akkus sarokcsiszoló 125mm - AXXIO + Ajándék 2.5Ah-s Starter Kit Power X-Change
  • Eper Ültetés Ősszel: Az Eper Termesztése - Földieper Termesztő, Eperföld Kiskorpád
  • Vero moda ruhák
  • Einhell akkus sarokcsiszoló
einhell akkus sarokcsiszoló electric
  1. Stiga fűnyíró vélemények topik