1Kw Hány Le

1Kw Hány Le

Szoba Wc Árgép / Mobil Szobai Wc Bérlet És Outlet Nyaraló Berendezés - Beltéri Hordozható Vödrös Wc - 43 Cm Magas

Wednesday, 08-Jun-22 00:08:57 UTC

00 Szín ořech... 92 150 Ft-tól 13 ajánlat Wellis Nina mosdó alatti szekrény - 80 cm A Wellis 2003-as alapítása óta nem csak Magyarországon vált híressé saját fejlesztésű, hazai gyártású termékeivel, hanem napjainkra már Európa... 59 900 Ft-tól Ravak SD Classic 400 mosdó alatti szekrény csak test A Ravak az 1991-es alapítása óta a fürdőszobai termékek egyik legelismertebb gyártója lett Közép- és Kelet-Európában. Termékei között... 18 557 Ft-tól Termékleírás A Porto Prime 120-as függesztett komplett bútor egyedivé varázsolja az Ön fürdőszobáját is! A fürdőszoba bútor rendelkezik négy tágas fiókkal ahol kényelmesen elférnek... 104 990 Ft-tól Ha szeretne eltérni a fehér felületektől és vágyna egy kis újításra, válassza Elois fürdőszobabútort. Tökéletesen illeszthető a fehér mosdótálcához a magasfényű lakozott világosszürke... 105 630 Ft-tól Alföldi Saval 2. 0 tükrösszekrény világítás nélkül, fehér Az Alföldi megalakulása óta magas minőséget képviselt hazánkban. 1992 -től kiemelkedő, európai színvonal jellemzi a márkát,... 38 458 Ft-tól Wellis Blondie mosdó alatti szekrény A Wellis 2003-as alapítása óta nem csak Magyarországon vált híressé saját fejlesztésű, hazai gyártású termékeivel, hanem napjainkra már Európa összes... 35 049 Ft-tól Ravak Rosa II SD 600 mosdó alatti szekrény A Ravak az 1991-es alapítása óta a fürdőszobai termékek egyik legelismertebb gyártója lett Közép- és Kelet-Európában.

A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

  • Griffmadár rajz
  • Szoba wc árgép admin
  • Kemping WC - Mobil szobai WC - Kempingcikk szakáruház és lakóautó-lakókocsi tartozékok
  • Apróhirdetés Ingyen – Adok-veszek,Ingatlan,Autó,Állás,Bútor
  • Mobil WC, kemping WC, hordozható WC, szoba WC, camping WC, hajó WC - Kempingcikk és grill webáruház
  • Szoba wc árgép na
  • Könyv: Disney Hercegnők - A5+ színező
  • Szoba wc árgép kávéfőző

Levételük is egy mozdulattal megoldható. Az alábbi főbb jellemzők szerint választhat a vásárló: WC magasító fedő nélkül: 6-15 cm magasítást tesz lehetővé. Egyszerűen applikálható a beépített wc kagylókra és többnyire higiéniai nyílással ellátottak. Anyaguk rendkívül strapabíróak. WC magasító fedéllel: 6-15 cm magasítást tesz lehetővé. Egyszerűen applikálható a beépített wc kagylókra és többnyire higiéniai nyílással ellátottak, valamit fedővel. WC magasító karfával: fedéllel ellátottak, vagy fedél nélküliek. Rendkívül megkönnyíti a felállást és leülést, fokozza a biztonságot. Állítható magasságú WC magasító: a legkorszerűbb wc magasítók, mivel egy mozdulattal több magasság választható. Nehezen mozgó betegek, vagy idős emberek alapvető szükségleteinek kielégítését megkönnyítő gyógyászati segédeszköz a szoba WC -k. Segítséget jelentenek azok számára, akiknek nehézséget jelent a mosdóba kijutás. Több képviselőjük diszkrét kinézetű, párnázott fedőlappal ellátott. A szoba wc-k nem egységes tudásúak.

Termék leírása: – tradicionális kinézetű fonott szék szoba wc, amely a ház szép bútordarabja lehet – diszkrét kialakításával nem utal egyáltalán funkciójára – vinyl, eltávolítható ülőlap – hátulról kihúzható tartály – műanyag wc ülőlap – szagmentesen záródik – szélesség. 67 cm – hossz: 65 cm – ülőmagasság: 44 cm – ülőlap hossza: 44 cm – beülő szélesség: 54 cm – súly: 14 kg – terhelhetőség: 120 kg – karfák közötti távolság: 60 cm – wc ülőke kivágás mérete: 22×25, 5 cm