1Kw Hány Le

1Kw Hány Le

Cegléd Street Food – Programok | Irány Cegléd, Látnivalók, Cegléd Üdvözöl

Tuesday, 07-Jun-22 23:38:09 UTC

Gold bérlet vásárlása esetén a mail címre kérjük jelezni a neveket és az egy sátorban alvók létszámát. Napjegy: 600ft 6500 ft 7000 ft csak az adott napra érvényes fesztivál belépőt tartalmazza Forrás: Értékelés Helyszínek a közelben Események a közelben Szálláshelyek a közelben

Street Food Fesztivál ✘ Cegléd | GoTourist

2017. július 21. - 2017. július 23.,, Július 21-22-23. -án második alkalommal rendezik meg az Alföldi Street Food Fesztivált. A rendezvény 3 napján a szervezők felvonultatnak számtalan egyedi recept alapján készült street food ételeket. Megtalálható lesz sertés, marha, bárány és természetesen szárnyasokból készült étel különlegességek is. A környék borászataiból is megkóstolható lesz megannyi borféle. Az idén először több ismert cég fog étel bemutatót tartani a helyszínen. 12 éves kor alatti gyermekek számára a belépés ingyenes. A családi napon a fesztivál területén ingyenesen lehet igénybe venni a ugráló várakat, légvárakat, arcfestés, lufi hajtogatást stb.

Programok | Irány Cegléd, látnivalók, Cegléd üdvözöl

Árusoknak

Jegyvásárlás – Alföldi Street Food Fesztivál

Gyömrői Street Food Fesztivál július 14-17 I VI.

Programtábla – Alföldi Street Food Fesztivál

  1. Xiaomi Wireless Bluetooth Headset fülhallgató és kiegészítői ~> DEPO
  2. Amerikai akita fehér rózsa
  3. A terasz bútorokról egyszerűen és érthetően - Sárga vonalak
  4. Kriszta réka piroska es a farkas
  5. Mennyibe kerül egy bora borai nyaralás film

V. Alföldi Street Food Fesztivál 2021 - Napok - ünnep, szabadság, fesztivál

4 napos bérlet Tartalmazza a fesztivál illetve a 4 napos strandfürdő belépőt. A 4 napos bérletekkel rendelkezők Augusztus 12. csütörtökön 14 órától vehetik igénybe a területet. 4 napos ottalvós bérlet Tartalmazza a fesztivál illetve a 4 napos strandfürdő belépőt is valamit a 24 órás tisztálkodási lehetőséget, áramot, és 24 órás őrzést. 4 napos Gold bérlet Tartalmazza a fesztivál belépőt ottalvási lehetőséggel illetve a 4 napos strandfürdő belépőt 24 órás tisztálkodási lehetőséget, áramot, 24 órás őrzést, illetve 1 napos belépőt a Aquaparkba, valamint tartalmazza a sátrat is!! 2, 3 illetve 4 személyesek a sátrak, alap szinten vízállók és 40 km /órás szelet ki bírnak. Gold bérlet vásárlása esetén a e-mail címre kérjük jelezni a neveket és az egy sátorban alvók létszámát. Napijegy Csak az adott napra érvényes, fesztivál belépőt tartalmaz. 16. 00 órától léphetsz a fesztivál területére. Jegyár a helyszínen 7. 000 Ft 10 éves kor alatt a belépés díjtalan.